Vilken dag det varit…..

Vilken härlig dag det varit……fantastiskt väder,inga flugor,färdiga med första skörden över 300 storbalar finfint hösilage.Besök av fd arbetskamrater som tagit med två boende från hemmet på en liten bussresa till Tålebo.Ett par trevligliga timmar som både de äldre och vi andra tror jag uppskattade och gärna gör om. Hann även med att rensa i lite land samt planta ut ca 75 aster plantor som jag drivit upp.Hoppas nu bara att det inte blir några järnnätter.De brukar väl vara i början på juni. I landet som jag rensade har jag rinnande,porlande vatten……märkte efter en stund hur rofyllt det var och kändes i kroppen.Verkligen en skön känsla!!Tänk så lite som behövs…lite porlande vatten! Kroppen varit med mig idag och faktiskt ganska nöjd ca 3.5-4 på skalan.

På kvällen hade Smålands ridsportsförbund 
bokat in ett klubbesök i Blomstermåla.Två representanter därifrån dök upp kl 18.00 Vi visade runt på vår anläggning och fick mkt beröm för hur välskött den var.Så roligt😀

Jag måste göra en dementi ang gårdagens inlägg…..vi tränade inte på massa byten hos Harriet utan mkt galopparbete.Det går lite snabbt ibland.

Var ute en runda och kollade ladugård,stall och traktorer,har balkongdörren öppen och det luktar verkligen brandrök,men Egon pratade om någon stor skogsbrand.Det är väl därför som helikoptrar surrat som humlor i em.De har förstås vattenbombat.Otäckt är det ifall.

Dagens kloka ord

“Låt vindrutan vara större än backspegeln”

So long

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s