Sista dagen i maj…

Ganska vanlig dag med ingredienserna värk,värk och värk.Tog dubbeldos tabletter på FM för att kroppen skulle få slappna av en stund.Det blev lite för bra,meditationen blev längre än vad jag planerat,men ja ganska avslappnad och tung i huvudet.

Imorgon är det 1 juni sommarmånad med skolavslutningar och härliga sommarlovet eller ovissheten när man lämnar skolans,iblandden tråkiga värld,men dock så trygg.Vad ska hända nu..? ” efter plugget..ta en dag i taget….jag brukar ha tur!”

Vi mjölkbönder har inte så mkt tur.Imorgon sänks mjölkpriset från 2.44/litern till 2.30/litern.Så nu kommer kraftfodret att kosta ungefär lika mkt som vi får är mjölken.Blir inte lätt att få ihop till ränta,amorteringar och lön till bonden.Tråkig utveckling,men det globala styr.Finns ingen rättvisa alls i detta.Vi i Sverige har världens bästa djurskydd och djurhälsovård ivärldena och det kostar.Vi arbetar inte på samma villkor ,men på samma marknad.Helt sjukt.De små enheterna och mejerier kommer och har redan försvunnit.Istället blir det “mjölkfabriker”med 500,600 kor. Ingen rolig utveckling.

Usch nu får vi inte måla fan på väggen ,men visst undrar man hur det ska sluta.

Läggdags….dagens kloka fundering får bli 

“Tag en risk el förlora en chans”

So long😳

Advertisements

2 thoughts on “Sista dagen i maj…

  1. Älskar jordgubbar, köper hela tiden, både utländska och svenska. Kul att se dej förra veckan. Kan inte länka in dej på min blogglista, förstår inte vad jag gör för fel. Titta gärna in till mej, och skruv en liten kråka, ha en bra dag, kraaam

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s